Socijalno uključivanje starijih osoba u dobi od navršenih 65 i više godina na području Općine Brodski Stupnik

OTKAZANO – Predavanje na temu „Zdrava prehrana za treću dob“

Zbog pogoršane epidemiološke situacije uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID-19) OTKAZUJE SE predavanje na temu „Zdrava prehrana za treću dob“ koje se trebalo održati dana 20. listopada 2020. godine. O novom terminu predavanja naknadno ćemo Vas obavijestiti. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Dana 20. listopada 2020. (utorak) godine u Društvenom domu u Brodskom Stupniku, Stjepana Radića 117, s početkom u 18:00 održat će se predavanje na temu „Zdrava prehrana za treću dob“. Predavanje se provodi s ciljem savjetovanja i prenošenje znanja o pravilnoj i zdravoj ishrani starijih osoba.

Predavanje je organizirano u sklopu elementa 1 provedbe projekta „Socijalno uključivanje 65+“ koji provodi Općina Brodski Stupnik, a koji je sufinanciran iz Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe starije životne dobi (65 godine i više) s područja Općine Brodski Stupnik da se odazovu na predavanje o zdravoj prehrani za treću dob. Molimo sve osobe koje će prisustvovati predavanju  da se pridržavaju svih epidemioloških mjera izdanih za okupljanja u zatvorenim prostorima.